Otevření modrého trailu u nemocnice ve Dvoře Králové nad Labem

23.10.2022 11:12

Tak jsme se dočkali a v pátek 21.10.2022 jsme slavnostně otevřeli první oficiální trail ve Dvoře Králové nad Labem. Modrý trail je svou obtížností určený pro začátečníky i děti. Pokud ho však projedete ve velké rychlosti, je obtížný i pro zkušenější bajkery. 

Zkušení stavitelé Trutnov trails v lokalitě u nemocnice odvedli perfektní práci a cca 850 m dlouhý trail bavil všechny, kteří na slavnostní otevření dorazili. Sešli se tu cyklisté našeho oddílu spolu s početnou skupinou Hospital trail teamu, kteří tu už delší dobu provozují v těsné blízkosti další traily, které si vybudovali svépomocí. Přišlo i spousta zájemců z řad široké veřejnosti.

Po přestřižení pásky se na trail vydali nejprve naše nejmenší členové oddílu Tadeáš Ulvr a Magdaléna Králová, za nimi pak další cyklisté. V cíli trailu na všechny čekala odměna v podobě bezpečnostních prvků od Města Dvůr Králové nad Labem, cyklistické odměny od Kupkolo.cz  a sladká energie od Carla spol. s r.o.. Všem, kteří nás na této akci podpořili, moc děkujeme. Poděkování patří také stavitelům Trutnov trails, ale také mnoha dobrovolníkům, kteří se podíleli na úpravě trailu.

Spravovat tento trail bude náš oddíl Carla.kupkolo.cz Dvůr Králové nad Labem. Proto každý problém, který se na trailu objeví (spadlá větev, hromady listí, poničená trať, ale i třeba nevhodné chování hlaste nám. Na provozním řádu z tohoto důvodu jsou uvedená telefonní čísla.

Na fcb je nová skupina Traily Dvůr Králové kam můžete tyto věci psát taky. Ale nejen problémy, ale také jak se vám traily líbí.

Tady je několik fotek ze slavnostního otevření trailu

Zde je několik videí z otevření: Video od Města Dvůr Králové nad Labem, video z Královédvorsko.cz a taky video přímo od bajkerů Hospital Trail teamu.