Úspěšná běžecká příprava našich cyklistů

09.04.2017 13:54

Nejen v rámci přípary se někteří naši cyklisté účastnili běžeckých závodů.

V zimních měsících se konala série závodů Zimní běžecké ligy. Seriál sedmi běžeckých závodů, kterého se zúčasnilo pravidelně přes stovku závodníků ve všech věkových kategoriích, se účastnil i Luděk Novotný, který v celkovém hodnocení obsadil v kategorii M40-49 let 8. místo. Na závěr se běžel populární jarní závod Úpická desítka. Tam se umístil na 11. místě.

Sezóna pokračovala dalšími závody. Skvěle obsazený závod Okolo Stračova. Přes 150 závodníků a 13. místo Luďka Novotného. .

Lepší výsledky pro oddíl Carla.kupkolo.cz přicházely s dalšími závody: Křížová desítka v Hradci Králové  téměř letní počasí a teplo, na které necelé 3 stovky závodníků na hlavní trati po letošní zimě nebyli zvyklí. Rekordně rychlá trať přinesla 12. místo Luďka Novotného, ale hlavně první letošní bednu pro náš oddíl v běhu v podání Milana Peška. 

Vrcholem běžecké přípravy pro cyklistickou sezónu a zároveň domácím závodem byl Běh Safari. V tomto běžeckém závodě byla účast v našich barvách větší a hlavně byly naše barvy vidět. Téměř 200 lidí na hlavní trati 11 km a náročná trať přinesla pro náš oddíl pěkné výsledky. Lukáš Fejk byl celkově na 17. místě a  v kategorii obsadil 12. místo. Hned za ním doběhla další dvojice našich závodníků. Milan Pešek i Luděk Novotný si tímto zajistili stupně vítězů. Oba tak obsadili 3. místa ve svých kategoriích.¨

A teď už začne sezóna cyklistická...

výsledky Úpická desítka

výsledky Křížová desítka

výsledky Běh safari

fotky Běh safari